Pàgines

dilluns, 10 d’octubre del 2016

La cobla Sant Jordi i Jordi Molina han presentat a la Fira Mediterrània els seus últims treballs

 
Així s’encenen al vent i  Matèria del temps, així s’anomenen els dos enregistraments


Imatge del concert de Coses + cobla Sant Jordi / Font: Ton Rulló
 

Felip Vallejo

Ens ho va avançar Pep Moliner, responsable de promoció, difusió i comunicació i fiscornaire de la cobla Sant Jordi, l’històric grup de folk-rock català Coses i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona s’han unit en un espectacle que ofereix una lectura actualitzada dels temes més emblemàtics del repertori del grup. El resultat és el disc titulat Així s’encenen al vent que mostra una sonoritat nova fruit de la contundència, sensibilitat i el lligam amb la terra que aporta la cobla i que es va presentar ahir al migdia a Manresa.
 

 
Jordi Molina: “Molt il·lusionat amb aquest nou camí i amb moltes ganes de compartir-ho!”

L’instrumentista de tenora, compositor i director, Jordi Molina, ha presentat Matèria del temps, que com ell mateix explica és un pas endavant amb l’instrument que l’ha acompanyat tota la vida, la tenora. Per fer-ho possible, aquesta vegada s’ha envoltat d’un conjunt de músics (Joan Díaz, Ramon Prats, Franco Molinari, entre d’altres) per assolir la màxima amplitud de registres.
Jordi Molina, exposa en el llibret del seu disc compacte el següent: “Més enllà de les etiquetes i dels gèneres, sentirem música que ens connecta amb una terra, amb un país.

 En aquesta nova aventura, amb la producció i management de Seed Music, m’acompanyen grans músics: Joan Díaz (teclats i melòdica), Joan Aguiar (guitarra, guitarró, violí i mandola), Ramon Prats (bateria), Franco Molinari (contrabaix), Marc Vila (percussions) i Júlia Molina (veu). Molt il·lusionat amb aquest nou camí i amb moltes ganes de compartir-ho!”


Jordi Molina · Matèria del temps (teaser estiu 2016)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada