Pàgines

divendres, 28 de març del 2014

LA COLLA ENCÍS A L'ESPECTACLE "FANTASIES DEL GES"

EL PROJECTE PREN EL NOM DE L'OBRA PER A COBLA COMPOSTA L'ANY 2008 PER PITU CHAMORRO, ESTRENADA TAMBÉ AL CIRVIÀRUM, I QUE GLOSSA DIFERENTS LLEGENDES TORELLONENQUES EN ESTILS DE MÚSICS QUE NO SÓN HABITUALS A LA COBLA: EL TANGO , EL VALS O EL SWING                  

L'ESPECTACLE RECULL AQUESTA INQUIETUT AMB OBRES VINCULADES A LA VALL DEL GES I FUSIONANT LA COBLA AMB EL REPERTORI CORAL I AMB LA DANSA DE DIVERSOS ESTILS 

                       Cop final de la sardana de punts lliures amb la colla Encís / Imatge: Colla Encís

Imma Pujol
Manlleu

El passat dissabte dia 22 de març va tenir lloc l’espectacle “Fantasies del Ges” al teatre Cirvianum de Torelló. Un gran concert on hi van participar un centenar de persones com la cobla Reus Jove, la Coral Cervià, la Coral Brusquina, la colla sardanista Encís, Swing Actitud i amb la direcció de Gabriel Miralles sota un guió de Jordi Lara i presentat per en Pau Benavent, entre d’altres.

La colla Encís hi va participar fent l’exhibició de la sardana “Cants del Ges” del mestre Francesc Riumalló, en format lluïment i també en format punts lliures. L’èxit, després de l’actuació, va ser espectacular; tot el Cirvianum va gaudir de la interpretació de la sardana, així com també de tot l’espectacle. Un gran concert de clàssics i contemporanis on també es va interpretar les “Fantasies del Ges” de Pitu Chamorro.  


El riu Ges neix a la Serra de Santa Magdalena, al Ripollès; travessa la Serra de Bellmunt i penetra a la Plana de Vic pel Forat Micó. A Sant Pere de Torelló recull les aigües del seu afluent, el riu Fornès, que neix  a la Garrotxa. A Torelló, vessa les seves aigües al riu Ter.
(wikipedia.org)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada