Pàgines

dissabte, 21 de juny del 2014

Emotiu record a Carles Planas a la Nit dels Músics Cassanencs

Amb un emotiu record al trompetista Carles Planas, traspassat recentment, aquesta nit ha tingut lloc la trentanovena edició de la Nit dels Músics, que ha comptat amb la presència de més de cinquanta intèrprets de diferents cobles catalanes.
 
 logo       
Dissabte, 14 de juny de 2014
 
 
Amb la plaça de la Coma plena de gom a gom i amb un nou escenari, més compacte per  a la monumental cobla, la Nit dels Músics ha tornat a congregar els intèrprets de cobla cassanencs i els que toquen en cobles del poble, a més de d'excompanys de Carles Planas en la cobla la Principal de Porqueres on va tocar en els seus darrers mesos.

L'homenatge a Carles Planas s'ha fet a la mitja part amb el lliurament d'una placa de l'Ajuntament i un ram de flors dels Amics de la Sardana amb l'emotiu so del Cant dels ocells en record al músic cassanenc.

La cobla de la nit dels Músics, sota la direcció d'Antoni Mas ha tancat l'audició a frec de la mitja nit amb la sardana El Sereno, de Josep Coll, que ha estat repetida dos cops amb tot  a la plaça ballant al so de la peça més emblemàtica de la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada