Pàgines

dijous, 1 d’octubre del 2015

L'INSOMNI ARRIBA AL MERCAT DE LES FLORS DE LA MÀ DE LA SANT JORDI

KULBIK DANCE COMPANY I  EL Dj MARIO NETO SON  ELS COMPANYS DE VIATGE EN AQUEST EXPERIMENT QUE FUSIONA LA DANSA AMB LA COBLA I LA MÚSICA ELECTRÒNICA

IN SOMNI OBRE AQUEST VESPRE LA TEMPORADA DEL BARCELONÍ MERCAT DE LES FLORS QUE PODREM GAUDIR FINS DIUMENGE



http://mercatflors.cat/

Al Mercat de les Flors obrim la temporada amb In Somni, un experiment impactant i atractiu en què col·laboren dos móns artístics llunyans per crear una proposta fantàstica: la Cobla Sant Jordi amb la companyia de dansa urbana Kulbik Dance i el Dj Mario Nieto, que hi suma la música electrònica al projecte.
In Somni se serveix de l’imaginari oníric per tal de recrear tot un univers visual i sonor al voltant de la música electrònica i el so de la cobla en una posada en escena dinàmica i versàtil. Dj Mario Nieto, la Cobla Sant Jordi i Kulbik Dance troben un espai comú per a les seves diverses disciplines artístiques: l’espectador se sentirà immers en el món dels somnis, on fins allò més inversemblant encaixa perfectament.
 
La Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, fundada el 1983, compta amb una selecció dels millors instrumentistes del moment i ha estat dirigida per les batutes més importants del país. Ha enregistrat una seixantena de treballs i ostenta els premis Ciutat de Barcelona de Música 2011, Altaveu 2012 i Enderrock 2013.
 
Kulbik Dance, dirigida per Kanga Valls, aposta per la fusió del hip hop amb la música electrònica, blues, jazz, funk o reaggae, tot vertebrat per les tècniques més rellevants de l’street dance, com popping, animation, locking, hype… i altres disciplines com la dansa contemporània, la poesia o el mim. El Mercat de les Flors va coproduir l’espectacle Camins el 2014.
 
Amb una llarga experiència en el turntablisme i d’haver oficiat centenars de sessions, Mario Nieto ha publicat diferents produccions com a Bitcode i Dj Code; ara ha fet un pas endavant i presenta un nou treball, Etéreo, de bassmusic, ambient d’estètica hi-tech, passatges còsmics, veus entretallades i beats hip hop que miren cap el futur.

Autors Kulbik Dance Company, Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Mario NietoDirecció i coreografia Kanga VallsAssessorament musical i ajudant de direcció Pep Moliner

Kulbik Dance Company
Director i ballarí Kanga VallsBallarins Kanga Valls, Isaac Suárez, Cristian Pérez, Manel Cabeza, Sergi Orduña, Susanna Ayllón
DJ Mario Nieto

Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona
Flabiol i tamborí Xavier Torrent / Tibles Ivan Alcazo i Oriol Gibert  / Tenores Enric Ortí i Josep Antoni Sánchez / Trompetes Sergi Marquillas i Timi Rodríguez / Trombó Isi López / Fiscorns Pep Moliner i Miquel Àngel López / Contrabaix Joan Druguet
Música Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Mario Nieto


Tria33 /  La cobla tot terreny

               
Pau Benavent ens descobreix els secrets de la Cobla Sant Jordi, una formació que s'ha esforçat des de sempre per normalitzar i divulgar el so d'arrel de cobla, fusionant-lo amb músiques i sonoritats tan diverses com el hip-hop, el jazz o el flamenc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada