Pàgines

divendres, 11 de maig del 2018

Torna la Sardana de l'Any

 
Demà se celebra el concert final per escollir la Sardana de l’Any 2017. El Centre Cívic d’Alcanar s'omplirà d'amants de la sardana per escollir la que, segons els seus vots,  la que es mereixi  el guardó del Premi Popular. La cita serà a les 5 de la tarda.
Les 10 sardanes finalistes són:
 

A més coneixerem els Premis de la Crítica i Joventut atorgat per un jurat format per un equip de prestigiosos músics i compositors.
 
El certamen  que començà el mes de setembre passat  arriba  a la seva 29a edició. Com cada any, el concurs s'ha  retransmès cada setmana a través de més de 30 mitjans de comunicació de Catalunya, Andorra i Catalunya Nord.  Els oients, setmana rera setmana, amb el seu vot han anat escollint les sardanes finalistes de les 45 triades inicialment per un comité seleccionador.      
El Premi de la Crítica s'atorgarà entre les 45 sardanes basant-se en la qualitat musical de les obres.
Pel que fa al Premi Joventut, hi poden participar totes les sardanes estrenades durant el 2017 que siguin obres d'autors menors de 30 anys el dia de la seva 1a interpretació pública.
 
La llista completa de les sardanes seleccionades i el resultats de les votacions les podeu veure a https://www.lsda.cat/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada