Pàgines

dilluns, 28 de maig del 2018

'Ssshhht!', el nou espectacle de la Bisbal Jove per al públic familiar



C.S.C. - Premsa                  
El passat dissabte, 19 de maig, la cobla Bisbal Jove ha estrenat el seu nou espectacle Ssshhht! a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, coproductor de la proposta. Es tracta d'un espectacle per a cobla innovador, ple d'humor i bon ritme pensat per a tots els públics. De fet, l'objectiu "és reivindicar, en la formació de la cobla, la jazz band catalana, una formació de mil cares i atractiva per al jovent".
La proposta té una durada d'1 hora i s'hi interpreta tot tipus de música amb una formació de cobla. La seva contractació es pot fer directament a través de la cobla Bisbal Jove: bisbaljove@gmail.com o al telèfon 646 544 442.
 
L'espectacle Ssshhht! es posiciona com el relleu de la proposta precedent Tututs que també es va estrenar a l'Espai Ter, el 2015, coproduït igualment. Des de llavors s’ha representat en una cinquantena d'ocasions per tot el territori català. Igualment, Ssshhht! vol ser un espectacle en gira. Per aquest motiu a la presentació a Torroella s'ha convidat els programadors de diferents equipaments escènics i musicals de les comarques de Girona.
A més a més, el curs escolar 2019-2020, Ssshhht! serà també una activitat educativa que s'oferirà en el marc del programa escolar 'l'Aula a l'Espai Ter' als nois i nois de cicle mitjà de l'Educació Primària.
L'Espai Ter de Torroella de Montgrí vol ser "un punt de suport a la creació musical, especialment la música popular i tradicional catalana". Per això compta amb la Bisbal Jove, una de les formacions de cobla més singulars del país per les seves apostes musicals.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada