Pàgines

divendres, 30 de maig del 2014

LA SANT JORDI, D'ANIVERSARI A L'APOLO

LA COBLA CELEBRA 30 ANYS DE SARDANES I HETERODÒXIA

Joan Soler i Caus
 
La Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona actua a la sala Apolo, un escenari poc usual en l'àmbit de la cobla, però que s'escau perfectament amb el seu repertori polifacètic, per commemorar una llarga tragectòria plena d'experiències i col·laboracions.

 
  La Cobla Sant Jordi està de festa, i ho vol celebrar amb un gran concert a la sala Apolo de Barcelona amb un repertori que repassarà la seva llarga trajectòria. Per fer-ho realitat tindran la col·laboració de molts dels músics amb qui han treballat al llarg dels anys: Joan Albert Amargós, Albert Guinovart, Roger Mas, Pascal Comelade, Lluís Vidal, Carme Canela, Joan Díaz, Jordi León, Xavier Pagès, Concepció Ramió, Tomàs Grau, Xavier Guitó, 'Pinyu' Martí i Arcadi Marcet.
 
  
 
Els músics de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona són:
Marcel Sabaté, director
 
Xavier Torrent, flabiol i tamborí
Marc Timón i Oriol Gibert, tibles
Enric Ortí i Josep Antoni Sánchez, tenores
Carles Martí i Timi Rodríguez, trompetes
Isi López, trombó
Pep Moliner i Miquel Àngel López, fiscorns
Joan Druguet, contrabaix
 
Des de que es va formar, l'any 1983, la formació ha tingut en compte tots els repertoris per a cobla, i també s'ha obert a la música de concert amb la programació d'obres de referència d'altres estils, oblidades i de nova creació. L'any 1997 se li va atorgar el cognom de 'Ciutat de Barcelona'. En els seus trenta anys d'història ja ha gravat més d'una seixantena de discos de diversos estils.

30 de maig del 2014, Sala Apolo (Barcelona)
Hora: 20:30

NO US HO PODEU PERDRE!!    

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada