Pàgines

dissabte, 5 de desembre del 2015

FEM SARAU!

Un any més,  la vila d'Artés celebrarà demà un dels grans esdeveniments musicals i de dansa del país. Es tracta del Sarau Artesenc, que al llarg tot el dia ens convida a gaudir de la música i dansa de la Sardana i a partir del vespre de la música i l'espectacle que ens ofereixen dues de les millors orquestres del país.
 
El Festival començarà A 2/4 de 12 del matí, amb una vintena de colles sardanistes que competiran en la 23ena Copa del Sarau, en les categories aleví, gran i de veterans. La cobla Sant Jordi serà l'encarregada d'interpretar les sardanes especialment escollides per l'ocasió.
Després d'una pausa per dinar, a les 4 de la tarda es reprendrà l'activitat amb les cobles Sant Jordi i Selvatana que oferiran al públic assistent un reguitzell  de sardanes per a ballar, tot acabant amb la sardana "El Sarau Artesenc" del mestre Martirià Font, que s'interpretarà a dues cobles.

 
Sarau 2011 / Font: Avi Botet
A partir de 2/4 de 8 del vespre, el so de l'orquestra agafarà el relleu musical.  Començarà la Maravella amb el concert, que amb la seva música ens portarà en un viatge imaginari per diversos països europeus i americans, iniciant i acabant aquest fantàstic viatge musical al nostre país. I, per finalitzar la diada, podrem ballar amb les orquestres Maravella i la Selvatana en el Ball de Gala partir de les 11 de la nit. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada