Pàgines

diumenge, 7 d’agost del 2016

Música de cobla i coral per tancar l'Aplec Internacional'16

Prop d'un miler de personen omplen la catedral de Perpinyà amb el concert cloenda d'aquest 29è Aplec Internacional

Adifolk


Prop d'un miler de personen omplen la catedral de Perpinyà es va omplí amb el concert de la coral Nou Horitzó, el Cor Joventut Tianenca i la Cobla Mil.lenària, que tancava aquest 29è Aplec Internacional 2016.
 
 
 
Divendres en la que fou la primera jornada de l’Aplec, l’Ajuntament de Perpinyà i la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà van acollí les inauguracions de les exposicions "Les grans forques" i "La Patum i altres patrimonis".
La jornada es va completà amb la conferència sobre el ritual del foc a càrrec de Josep Fornés, director del Museu Etnològic de Barcelona.
 
Durant tot el dissabte,  la Plaça del Castellet i el centre històric de la ciutat van ser el punt de les activitats d’aquest 29è Aplec.
Durant tot el matí, les places de la ciutat van acollí les ballades de sardanes, falcons, cercaviles, esbarts, concerts. El plat fort va arribà  a partir de les 6 de la tarda, amb un espectacle tranversal de més de 5 hores amb la participació de tots els àmbits de la cultura popular catalana.
  


 
 

 
 
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada