Pàgines

dijous, 26 de gener del 2017

Comença la temporada d’aplecs


Aplec de La Garriga / Font: Ajuntament de La Garriga
 
Felip Vallejo

Aquest any,  segons ens indica la Guia Sardanista de Catalunya es celebraran 160 aplecs al llarg de l’any, una xifra una mica inferior a la de l’any passat. No tots però tenen el mateix format en la seva durada: de mig dia o dia sencer, ni en el  nombre de les cobles que “s’apleguen”: De dos, tres o quatre cobles.
 
La temporada es va iniciar a Manlleu el passat diumenge 15 amb el 17è aplec d’hivern d’aquesta localitat osonenca. Un aplec de petit format que va comptar amb les cobles Sant Jordi i Jovenívola de Sabadell en sessió de tarda. 
Aquest cap de setmana tenim a l’abast els dos aplecs programats. Pel matí podrem ballar amb les cobles Sant Jordi i La Pral del Llobregat a la vila d'Òdena i per la tarda ens haurem de desplaçar fins a La Garriga per continuar ballant, que en aquesta ocasió serà amb les cobles Tres Vents i Jovenívola.  I així una llista ben llarga fins  l’últim de l’any que es celebrarà a Barcelona el 17 de desembre.

Si ens agraden els grans aplecs haurem d’esperar fins el 12 de febrer. L’Aplec de Navarcles serà el primer de la temporada amb 3 cobles a l’escenari, Marinada, Jovenívola i Lluïsos que  oferiren un total de 20 sardanes  al llarg de tota la tarda.

Agenda
29 de gener | Aplec d’Òdena
Cobles La Principal del Llobregat i Sant Jordi – Ciutat de Barcelona
A partir de 2/4 d’11 del matí a la Plaça del Mestre Vilavell

29 de gener | Aplec de La Garriga
Cobles La Principal del Llobregat i Sant Jordi – Ciutat de Barcelona
A partir de 2/4 de 5 de la tarda al Pavelló de Can Noguera

 Podeu consultar el calendari de tot l’any a  http://guia.sardanista.cat/.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada