Pàgines

dijous, 10 d’agost de 2017

Èxit del festival Amb so de cobla que reuneix uns 4000 espectadors en la seva primera edició


Gazpacho + Bisbal Jove / Font: Totistar 
Ràdio Palamós
 
L'organització del festival està molt satisfeta amb aquesta primera edició del certamen que ha portat a Palamós del que ha reunit en total uns 4.000 espectadors. ‘Amb so de cobla’ és el primer festival a Catalunya dedicat a aquest gènere musical i ha volgut demostrar que la cobla és un so que es pot adaptar i fusionar en múltiples fórmules. Una posada al dia combinant tradició i modernitat.

El festival 'Amb so de cobla' va tancar portes el passat dia 6 amb unes classes magistrals a càrrec de músics com Jordi Gallart, Pep Moliner o el mateix Jordi Molina i amb dues audicions de sardanes al passeig del Mar de Palamós. Aquesta primera edició del festival començà el 29 de juliol amb l´actuació de Cris Juanico, i ha comptat entre altres amb  les veus de Roger Mas, acompanyat de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Gazpacho + la Bisbal Jove i Jordi Molina. Un cartell de luxe que ha aconseguit un doble objectiu: fusionar la cobla amb d’altres estils i captar més públic. Francesc Subirats és el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Palamós.
 

 


Roger Mas + Sant Jordi / Font: Xavi Lloveras 

Catalunya té un ampli catàleg de festivals musicals temàtics però, fins ara, cap dedicat específicament a la música de cobla. Ara s’ha omplert aquest buit amb el festival 'Amb so de cobla'. Palamós hi ha posat els escenaris i, segons el seu regidor de Cultura, Francesc Subirats, espera poder-ho fer molts més anys.


 El festival ha inclòs també actes ja clàssics a Palamós com el 49è Aplec de la Sardana o el Concert de Sardanes de la Costa Brava. 'Amb so de cobla' és una iniciativa de la Generalitat, l'Ajuntament de Palamós i l'Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, amb la col•laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya i de la Diputació de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada